Agenda wadlopen en meer in Paesens-Moddergat

Het is dagelijks mogelijk een wadlooptocht, een waddenexcursie, een schone schoenentocht of een workshop Oereten mee te maken. Bel of mail voor meer informatie: info@oanedyk.nl / 06 – 466 33 989

De zwerftocht Zoutkamperlaag, Wadpierenexcursie, Schone schoenentocht en de Oereten-workshops worden dagelijks georganiseerd. De wadlooptocht en de wadpierexcursie gaan door ongeacht het aantal deelnemers. Voor de Schone schoenentocht geldt een minimum aantal van 5 deelnemers.

Voor groepen zijn afwijkende vertrektijden mogelijk. De zwerftocht Zoutkamperlaag kan meestal twee uur na de genoemde tijd ook nog gelopen worden. De tijden voor de Schone schoenentocht en de Oereten-workshops kunnen voor groepen eigenlijk op ieder moment worden afgesproken. Ook voor een waddenexcursie is op verzoek vaak een andere tijd af te spreken, al moeten we natuurlijk rekening houden met laagwater!

Wanneer je wilt lopen, informeer dan gewoon. We lopen iedere dag.

Let op: de tijden zijn richttijden – mede afhankelijk van de weersomstandigheden en getijden is het soms mogelijk hier vanaf te wijken.

Van eind oktober tot half april lopen we afhankelijk van het weer met laarzen.

Activiteiten kunnen worden gecombineerd met een buffet van oereten.
Deze is in principe na afloop, alleen bij tochten die na 16.00 beginnen is de maaltijd vooraf.

Klik op de links voor meer informatie.

Zwerftocht Zoutkamperlaag
Wadpieren en andere dieren
Eten uit de zee
Schone schoenentocht
Oereten-workshop