Agenda wadlopen en meer in Paesens-Moddergat

Het is dagelijks mogelijk een wadlooptocht, een waddenexcursie of een schone schoenentocht mee te maken. Omdat we steeds meer maatwerk leveren, hebben we niet één agenda. Bel of mail alstublieft voor meer informatie: info@oanedyk.nl / 06 – 466 33 989

De zwerftocht Zoutkamperlaag, Wadpierenexcursie,en de Schone schoenentocht worden dagelijks georganiseerd. De wadlooptocht en de wadpierexcursie gaan door ongeacht het aantal deelnemers. Voor de Schone schoenentocht geldt een minimum aantal van 5 deelnemers.

Voor groepen zijn afwijkende vertrektijden mogelijk. De zwerftocht Zoutkamperlaag kan meestal twee uur na de genoemde tijd ook nog gelopen worden. De tijden voor de Schone schoenentocht en de Oereten-workshops kunnen voor groepen eigenlijk op ieder moment worden afgesproken. Ook voor een waddenexcursie is op verzoek vaak een andere tijd af te spreken, al moeten we natuurlijk rekening houden met laagwater!

Wanneer je wilt lopen, informeer dan gewoon. We lopen iedere dag.

Let op: de tijden zijn richttijden – mede afhankelijk van de weersomstandigheden en getijden is het soms mogelijk hier vanaf te wijken.

Van eind oktober tot half april lopen we afhankelijk van het weer met laarzen.

Klik op de links voor meer informatie.

Zwerftocht Zoutkamperlaag
Wadpieren en andere dieren
Schone schoenentocht